Voeders Denys en Voeders Decadt bundelen hun krachten

31 december 2019 - Wij willen u graag meedelen dat Voeders Denys vanaf 1 januari 2020 gaat samenwerken met Voeders Decadt.

Voor u als klant van Voeders Denys en Voeders Decadt verandert er niets. U kunt blijven rekenen op uw vertrouwde contactpersonen. Onze producten en services blijven dezelfde en de vestigingen van beide bedrijven blijven bestaan. Hierdoor blijven we dicht bij onze klanten staan.

We bundelen onze kennis, expertise en netwerk, waardoor we een nog sterkere marktpositie binnen de varkens- en rundveesector verwerven. Samen zullen we goed zijn voor ongeveer 300.000 ton mengvoeder op jaarbasis.

Tegelijk beseffen we maar al te goed dat onze aandacht voor persoonlijk contact met onze klanten altijd al een van onze sterktes is geweest. Dit blijft vast en zeker ook zo in de toekomst. De familiale waarden van zowel Voeders Denys als Voeders Decadt zijn hiervoor een garantie.

Een efficiënt werkende organisatie met een zekere schaalgrootte is de enige manier om een gezonde toekomst binnen onze sector uit te bouwen. Daarom is deze samenwerking voor u cruciaal, omdat we kwaliteitsvolle voeders kunnen blijven aanbieden voor een competitieve prijs mét bijhorende diepgaande expertise en vlotte service.

Daarnaast zullen we altijd gefocust blijven op innovatie en blijven meedenken met onze klanten. Met verenigde krachten kunnen we hier nog beter aan tegemoet komen.

We hebben er veel vertrouwen in dat deze samenwerking de juiste keuze is. We vullen elkaar goed aan vanwege onze expertise, dynamiek en familiale karakter. We voelen dus een sterke complementariteit tussen de twee bedrijven. En dit zal u als klant zeker ten goede komen.

Van zaterdag 25 tot en met maandag 27 januari 2020 staan Voeders Denys en Voeders Decadt zij aan zij op Agro Expo te Roeselare. Kom gerust langs, u bent meer dan welkom!

Tot slot rest er ons nog u oprecht een gelukkig, gezond en succesvol nieuwjaar toe te wensen. Van harte bedankt voor onze goede samenwerking. We klinken op een mooie toekomst samen met u.
Terug
Voeders Decadt NV · Meulebroekenlaan 21, 8840 Oostnieuwkerke
Tel. 051 20 38 66 · Fax 051 22 28 39 · info@decadt.be